CARIBBEAN Club: афіша заходів у сучасній концертній залі

CARIBBEAN Club було створено як сучасний нічний клуб з унікальною атмосферою. Але в останні роки приміщення переорієнтовано також у концертний зал, тому CARIBBEAN Club афіша зацікавить багатьох.
Історія закладу
Новітній та сучасний, цікавий та оригінальний CARIBBEAN Club став дуже відомим майже відразу після створення. Цікава атмосфера, латинські ритми та яскраві шоу були чимось новим та привабливим, але натомість ще недостатньо відомим українському суспільству.
Заклад було створено у 1998 році. Перші роки він працював як нічний клуб, який майже щодня приймав багато гостей. Популярність с роками тільки зростала, бо в цьому закладі проводили чудові вечірки.
Можливо, роботу саме нічного закладу можна було б продовжувати. Але один і той самий формат все не зосереджував увагу молоді, тому було прийняте рішення про переорієнтацію. Тож у 2013 році було проведено масштабний ремонт, а заразом змінилися й напрямки роботи.
Сьогодні CARIBBEAN Club – це великий концертний майданчик столиці, де проходять різноманітні концерти, цікаві шоу та масштабні вечірки. Комплекс пропонує велику інфраструктуру:
  • танцпол з паркетом;
  • 3 поверхи для розташування гостей;
  • vip-залу;
  • барні стійки на декількох рівнях.
Заклад обов'язково треба відвідати всім, хто любить драйв, енергійну музику та обожнює відвідувати концерти сучасних виконавців.

Напрямки діяльності CARIBBEAN Club

У закладі працюють професіонали, які здатні швидко створити атмосферу справжнього свята. Афіша багата на події, бо на сцені клубу постійно грають українські гурти, проводять Стенд-ап шоу, відтворюють театральні вистави.
Наразі CARIBBEAN Club працює за кількома напрямками:
  • майданчик для концертів;
  • ресторан;
  • нічний клуб;
  • майданчик для шоу;
  • майданчик для танцювальних подій.
У закладі встановлено великий екран, який транслює спортивні події або відтворює все, що відбувається на сцені. Сьогодні CARIBBEAN Club вважають найкращим закладом для проведення сучасних концертів у країні.
Особливо вражає унікальна атмосфера закладу: тут чудовий ремонт з особливим дизайном. Клуб не є типовим майданчиком для танців. Сюди приходять люди заради особливої атмосфери та зустрічі з улюбленими співаками та акторами.
Планувати відвідування краще заздалегідь, бо квитки на цікаві події розбирають дуже швидко. Отже, переглядайте афішу та підшукуйте щось на свій смак.
 

0

ИНТЕРЕСНО

    Хитрая упаковка, позволяющая обмануть потребителя (24 фото)

    Производители различных товаров нередко обманывают нас с помощью упаковки особого дизайна. Примеры хитростей, на которые они идут, вы найдете в этой интересной подборке.
    Хитрая упаковка, позволяющая обмануть потребителя (24 фото)
    Читать далее
    +4

    Как выглядели новые «хрущёвки» (18 фото)

    В наши дни мало кто хочет жить в «хрущёвке», но 50 лет назад квартира в таком доме была мечтой многих жителей СССР. Доступное и быстрое жилье, которое начали возводить при Никите Хрущеве, позволило решить проблему жилищного кризиса. В каждой квартире проживала одна семья, на каждого члена которой приходилось порядка 8 квадратных метров, при этом был отдельный санузел и кухня, чем не могли похвастаться прежние коммуналки и бараки. Всего за 15 лет с начала возведения «хрущёвок» в них переехали 127 миллионов человек, поэтому предлагаем взглянуть на то, как выглядели эти дома в то время.
    Как выглядели новые «хрущёвки» (18 фото)
    Читать далее
    +1

    Модники и модницы с улиц японских городов (31 фото)

    У японской молодежи свое представление о стиле и красоте, которое формируется под влиянием популярных трендов. По этой причине молодые люди умудряются совмещать в своем образе сразу несколько стилей, что позволяет им выделиться в любой компании. Давайте взглянем на модников и модниц с улиц японских городов, которые привыкли экспериментировать со своим стилем.
    Модники и модницы с улиц японских городов (31 фото)
    Читать далее
    0

    Странные и забавные фото с российских просторов (40 фото)

    В нашей стране регулярно происходят всевозможные странные вещи, к которым мы давно уже привыкли и попросту их не замечаем. Примеры подобных странностей ждут вас в этой подборке, фотографии из которой вызывают улыбки и недоумение.
    Странные и забавные фото с российских просторов (40 фото)
    Читать далее
    +1