Особливості лазерної епіляції в інтимній зоні

Інтимна область характеризується особливо високою чутливістю, тому догляд за нею повинен здійснюватися тільки лагідними способами. Більшість відомих методик видалення волосся на бікіні супроводжуються подразненням (сверблячкою і почервонінням шкіри). До них відносяться гоління та депіляція кремами. Бритва допомагає на короткий термін: вже на наступну добу, коли проводиш рукою, відрослі стрижні стають відчутними. Креми не відрізняються високою ефективністю, оскільки жорсткі волоски не завжди піддаються дії препаратів (при цьому часто призводять до розвитку алергічних реакцій).

Є ще воскова депіляція і шугарінг. Ці методи достатньо болючі, тому не кожна дівчина зможе на них зважитися. На допомогу приходить лазерна епіляція бікіні. Це сучасний спосіб, який гарантує хороший результат - гладкість без роздратування.

Показання та специфіка лазерної епіляції зони бікіні

Існує три фази розвитку волоса:

  • Телоген - період спокою.
  • Анаген - активне зростання.
  • Катаген - перехід в стадію спокою.

Лазерна епіляція дозволяє усунути фолікули волосся, які знаходяться в активній стадії росту. Основу складає принцип селективного фототермоліза, згідно з яким енергія впливає на компоненти, що поглинають світло. Луч впливає відразу на всі частини, знебарвлюючи пігмент, не надаючи шкоди на довколишні тканини шкіри.

Всі «за» і «проти»

 

Лазерна епіляція Moveo зони бікіні у салоні LaserMi - найефективніша методика, за рахунок цього користується популярністю. Підходить для всіх типів: краща для усунення, як жорстких і темних, так і світлих волосків. До її головних переваг відносяться:

  • відсутність негативного впливу на здоров'я людини;
  • збереження цілісності шкірного покриву в зоні бікіні;
  • безпека (без ризиків), доведена в ході численних клінічних досліджень (ймовірність запального процесу, вростання або інфікування зведена до нуля);
  • відсутність побічних явищ (сильного подразнення і почервоніння);
  • мінімум протипоказань;
  • коротка тривалість сеансу (скільки по часу займе, залежить від обраного обсягу оброблювальної ділянки);
  • невелика кількість процедур;
  • комфорт (процедура безболісна);
  • можливість здійснення у будь-яку пору року (пігментація не почнеться).

Ми неодноразово чули про шкоду лазерної епіляції в зоні бікіні, тому давайте вивчимо це питання більш детально. Лазерний пристрій не робить негативного впливу. Це підтверджують і відгуки дівчат, які регулярно робили лазерну епіляцію Moveo. Доведено також, що на репродуктивне здоров'я лазерна технологія ніяк не впливає. В середньому, товщина покриву становить 6 мм, а промінь проникає тільки на 2-3 мм (навыть глибокі шари шкіри не будуть зачіпатися).

Різновиди епіляції зони бікіні

 

Виділяють три види епіляції бікіні:

Не глибоке бікіні - мається на увазі видалення по лінії нижньої білизни (по внутрішньому краю ніг, близько промежини і трусиків). Це найпростіший варіант.

Екстра-бікіні (середнє) - включає обробку статевих губ, складок між сідницями.

Епіляція глибоке бікіні - зачіпає статеві губи, межсідничну складку, лобок і внутрішню сторону ніжок.При цьому є різні варіанти оформлення (дизайну). Наприклад, за допомогою лазерного апарату ви можете повністю прибрати волоски в глибокій зоні, а на лобку залишити.

Як підготуватися до процедури лазерної епіляції Moveo

 

Підготовка починається з прийому у спеціаліста з метою виключення протипоказань. За 5-7 днів важливо скасувати прийняття сонячних ванн, лазні і сауни. Прийом антибіотиків і гормональних препаратів рекомендується припинити мінімум за 14 днів. За місяць до сеансу не можна застосовувати інші методи видалення зайвого волосся окрім гоління.

За два дні не можна наносити на себе агресивні косметичні засоби. За кілька годин до епіляції бікіні потрібно поголити зону звичайною бритвою.


0

ИНТЕРЕСНО

    Хитрая упаковка, позволяющая обмануть потребителя (24 фото)

    Производители различных товаров нередко обманывают нас с помощью упаковки особого дизайна. Примеры хитростей, на которые они идут, вы найдете в этой интересной подборке.
    Хитрая упаковка, позволяющая обмануть потребителя (24 фото)
    Читать далее
    +4

    Как выглядели новые «хрущёвки» (18 фото)

    В наши дни мало кто хочет жить в «хрущёвке», но 50 лет назад квартира в таком доме была мечтой многих жителей СССР. Доступное и быстрое жилье, которое начали возводить при Никите Хрущеве, позволило решить проблему жилищного кризиса. В каждой квартире проживала одна семья, на каждого члена которой приходилось порядка 8 квадратных метров, при этом был отдельный санузел и кухня, чем не могли похвастаться прежние коммуналки и бараки. Всего за 15 лет с начала возведения «хрущёвок» в них переехали 127 миллионов человек, поэтому предлагаем взглянуть на то, как выглядели эти дома в то время.
    Как выглядели новые «хрущёвки» (18 фото)
    Читать далее
    +1

    Модники и модницы с улиц японских городов (31 фото)

    У японской молодежи свое представление о стиле и красоте, которое формируется под влиянием популярных трендов. По этой причине молодые люди умудряются совмещать в своем образе сразу несколько стилей, что позволяет им выделиться в любой компании. Давайте взглянем на модников и модниц с улиц японских городов, которые привыкли экспериментировать со своим стилем.
    Модники и модницы с улиц японских городов (31 фото)
    Читать далее
    0

    Странные и забавные фото с российских просторов (40 фото)

    В нашей стране регулярно происходят всевозможные странные вещи, к которым мы давно уже привыкли и попросту их не замечаем. Примеры подобных странностей ждут вас в этой подборке, фотографии из которой вызывают улыбки и недоумение.
    Странные и забавные фото с российских просторов (40 фото)
    Читать далее
    +1